## **Waterbeach Community Forum**

Wednesday 10 July 2024

Waterbeach Baptist Church Chapel St CB25 9HR
Drop in from 6pm; Presentations from 6.30pm

## **Drop-in – Stallholders**

## From 6pm:

- Urban&Civic
- RLW Estates
- Anglian Water
- County Transport
- Greater Cambridge Shared Planning
- Greater Cambridge Partnership [GCP]

## Agenda

- 6:30pm Welcome presented by Councillor Anna Bradnam (Milton & Waterbeach Ward) 10 mins
- 6:40pm Planning update presented by Mike Huntington (Principal Planner, Greater Cambridge Shared Planning) - 10 mins
- 6:50pm Urban&Civic Development Update presented by Rebecca Britton & Fiona Reardon-Rose (Communications, Communities & Partnerships) - 15 mins
- 7:05pm Pipeline Works, Anglian Water presented by Kirstine Morris (AW)
   Rebecca Gerrard (AW) and Mark Campbell (Savills) 10 mins
- 7:15pm Waterbeach to Cambridge Busway GCP presented by Paul van de Bulk (Senior Delivery Project Manager) - 15 mins
- 7:30pm General Q&A / Discussion 15 mins
- 7:45pm Close next meeting 23 October 2024