

Bourn Airfield and Cambourne Community Forum

Venue: Online via Teams

Agenda

Wednesday 12 February 2025 6pm onwards

- Welcome and introduction, **Chair** 6pm to 6:05pm (5 mins)
- Planning update, Stephen Kelly, Greater Cambridge Shared Planning –
 6:05pm to 6:15pm (10 mins)
- Update A428 Black Cat to Caxton Gibbet, Paul Salmon, National Highways
 6:15pm to 6:25pm (10 mins)
- Question and answer session, **Chair** 6:25pm to 6:35pm (10 mins)
- Cambourne West, Lindsay Cordall, Randall Thorp 6:35pm to 6:45pm (10 mins)
- Cambourne Town Council Community development at Cambourne West, John Vickery, Clerk, Cambourne Town Council – 6:45pm to 6:55pm (10 mins)
- Cambourne Crescent, Arshad H. Siddiqui, Cambourne Crescent 6:55pm to 7:05pm (10 mins)
- Question and answer session, **Chair** 7:05pm to 7:20pm (15 mins)
- Meeting Close, **Chair** 7:20 to 7:25pm (5 mins)